Moln8 banner

ST-FORUM

I samband med vårmötet 2020 i Umeå anordnar vi ett ST-forum. Där finns möjlighet att uppdatera sina morfologiska kunskaper inom hematologi samt få insikt i kvalitetssäkring av densamma. Vi kommer att arbeta med ett digitalt bildverktyg.

Forumet kommer att bestå av korta föreläsningar om hematopoesen varvat med elektroniska tester i morfologisk cellklassificering.
Inför kursen kommer en del inläsningsmaterial att skickas ut till deltagarna. Dessutom rekommenderar vi att öva på morfologitester online och i app. Tips på sådana kommer också att skickas ut.

Målgrupp: ST-läkare och nyblivna specialister.

Tid: Måndag 11 maj kl 11.00 – tisdag 12 maj kl 11.00. Lunch på vårmötet börjar tisdag kl 12.00. Vårmötet äger inte rum på Väven, som ligger i centrala Umeå, utan på Universum som ligger på universitetsområdet. Vi promenerar tillsammans till vårmötet efter avslutat ST-forum. Måndagskvällen avslutas med middag för forumdeltagarna.

Plats: P5 konferens i Väven, Umeå.

Anmälan: Anmälan sker via anmälningssidan. Pris 1500 kr exklusive moms.

Boende: I anmälan till vårmötet sker bokning av boende både för vårmöte och ST-forum. Stora Hotellet och U&Me ligger i samma byggnad som ST-forumet hålls, dvs Väven.

Delmål: Del av delmål C1 och C2. Intyg av genomgånget forum utfärdas. Examination genomförs kontinuerligt i och med de elektroniska testerna.

OBS!
Egen dator med OS Windows Vista, 7, 8 eller 10 medtages. Ett fåtal lånedatorer finns att tillgå.

Hör av er till johan.mathillas@regionvasterbotten.se eller kristina.a.stefansson@regionvasterbotten.se vid frågor eller om ni önskar låna dator.