Moln8 banner

POSTERUTSTÄLLNING VÅRMÖTE 2020

Välkommen att bidra till Vårmöte 2020 i Umeå med Din poster!

ALLMÄN INFORMATION

Ämnet för postern kan vara vilket som helst inom ramarna för klinisk kemi och beskriva forskningsresultat eller utvecklingsarbete inom laboratoriet. Vi ser i år gärna posters inom ämnet preanalys! Presenterande författare måste vara anmäld till hela mötet för att bidra med poster.

FORMAT OCH PRESENTATION

Vi önskar att du tar med din poster utskriven på papper (eller tyg). Maximal bredd är 1 m och maximal höjd 1,4 meter för att postern skall rymmas på våra skärmar. Vi bistår med häftstift/tejp för uppsättning på plats i Umeå. Postrarna ska vara uppsatta under hela mötet (morgon 12/5 till lunch 14/5). Vi ber Dig att stå vid Din poster och vara tillgänglig för frågor under en timmes tid antingen 12/5 eller 13/5, schema för posterpresentationen meddelas senare. Några posters inom ämnet preanalys kommer att bli utvalda för en ca 5-10 minuter lång muntlig presentation.

ABSTRACT

Senaste dag för anmälan och inskickning av abstract för Din poster är 30/3 -20. Abstractet bör inte överstiga 350 ord. Om sekretess skall finnas kring Din poster, var god ange det i Ditt mail till oss.

Abstractet skickas till: kristina.a.stefansson@regionvasterbotten.se

Vi ses i Umeå!